Menu

Osveta

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli. Spakovavši svoje stvari, ona je rešila prirediti sebi opraštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trapezarijiski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.


Završivši trpezu, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.
Muž je, sa svojom novom devojkom, bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana. Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenile podove, i prekrečili zidove…

Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla. Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.
Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca. Morali su se prilično zadužiti u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.


Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.
Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i volela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.
Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavese…🤣🤣🤣

Categories:   Ljubav

Comments