Menu

SAVJET PRIJATELJA


Dva kavanska prijatelja razgovaraju, kakve probleme imaju sa ženom kada se kasno vrate kući.
Prvi kaže:
„Nisi ni svjestan kakve ja probleme imam. Žena se na najmanji zvuk probudi i počne da mi zvoca. A ja uradim apsolutno sve. Slušaj:
Taksisti kažem da me ostavi par ulica prije kuće, da je zvuk automobila ne bi probudio. Tiho otvorim vrata od stana da ne bi slučajno zaškripala i pažljivo ih zatvorim da se slučajno ne zalupe. Najtiše što mogu se izujem i bos uđem u spavaću sobu, na prstima da se ništa ne čuje. Točno znam na koje ploče parketa ne smijem stati da ne zaškripe. No kako krenem da se uvučem u krevet, žena se probudi i počne s pitanjima: „Zašto si pijan, gdje si do sada.?“ i tako je poslije tri dana slušam.
Drugi odmahuje glavom:
„Ne, ne, ne, radiš potpuno pogrešno. Gledaj, ja ću kazati kako ja radim: Dođem taksijem kući i kažem taksisti da kad dođe do moje kuće da naglo zakoči da gume zaškripe. Onda se glasno rastanem s njim i uđem u kuću i zalupim vrata da se zatrese cijela kuća. Dođem do sobe trupajući da se svaki korak dobro čuje i upadnem u spavaću sobu, lupim ženu po dupetu i razderem se: ŽENO! ŠTA KAŽEŠ, HOĆEMO LI MALO SEKSA?! A ona se pravi da spava.“
🤣🤣🤣🤣🤣

Categories:   Razno

Comments